Therapeut


Jurriën Hartman (1961)

Direct na de opleiding in 1988 tot fysiotherapeut een specialisatie gevolgd voor fysiotherapie bij kaakgewrichtsklachten en hoofdpijnklachten.

Als fysiotherapeut gewerkt in een praktijk in Nieuwegein en Epe met als aandachtsgebied: fysiotherapie bij klachten in het hoofd-halsgebied. Op dat gebied diverse cursussen en nascholingen gevolgd. Enthousiast door de goede resultaten en het dankbare werk een praktijk gestart in IJsselstein voor patiënten met klachten in het kaakgewricht en hoofdpijnklachten.

Sinds 2000 4 dagen in de week werkzaam in Oudewater en 1 dag in IJsselstein. In Oudewater wordt naast de orofaciale fysiotherapie (of kaakfysiotherapie) ook algemene fysiotherapie beoefend. Herstel van klachten aan de nek en rug en revalidatie na operatie zijn veel voorkomende aandoeningen. Aan de Rodezand wordt samengewerkt met collega’s van fysiotherapie Oudewater.

Sinds 2003 is er een samenwerking met tandarts-gnatholoog Hugo Vreugdenhil in Geldermalsen/Meteren, eens in de 14 dagen op donderdag.

Als bevoegd fysiotherapeut opgenomen in het Centraal Kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) en lid van de Nederlandse Vereniging voor Orofaciale Fysiotherapie (NVOF).

 

Plaats uw waardering op:

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl  Voor lokatie IJsselstein

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl  Voor lokatie Oudewater